TENDÈNCIES BODES 2015

2015-01-25 09:25


Per nosaltres la temporada de bodes  fa dies que ha començat, per això volem compartir amb tots vosaltres les noves propostes que Punt de Sal té per aquesta temporada. En breu us les farem arribar.

NO us ho perdeu!!!.

De moment us presentem les noves tendències per aquest 2015, després d'haver assistit a diferents fires, presentacions i showrooms, amb la intenció de donar-vos un cop de mà en la possible ambientació i decoració del vostre enllaç.

Esperem que us agradin!



1.El color blanc, cruu i marfil  tornen a ser els protagonistes de tota la celebració, tant pel que fa al vestuari de les taules com pels elements i racons decoratius. Un clàssic que mai fa mal a les bodes!


2.L'ambientació i decoració vintagesegueix estant de moda amb l'ús d'objectes antics i retro. Els carrets de gelats prenen importància per damunt dels coneguts candy bar. Ja sabeu buscar objectes a ca la iaia!

   
3.Decoració amb botelles de tots els colors i formes decorades amb cintes d'encaix, vichy, de colors o de sac, tot depenent del toc que se li vulgui donar: romàntic, vintage, hippie o rústic. Un manera de personalitzar molt la celebració amb el toc floral i l' impressió de cartells en les botelles. Un toc ben personalitzat i divertit!


4.L'estic rústic però amb un toc de color en la cristalleria, estampat en les vaixelles i un toc glitter a la decoració fent ús de petits detalls de color daurat i platejat. Atrevit,  veritat!

 
5.Un aire hippie i  bohemi un estil de boda plena de petits detalls màgics que evidencien una delicadesa aconseguida sense gran esforç. Un look on la natura, l'amor i la senzilla conviuen en harmonia.

  
6.La combinació d'estils. Una barreja entre el clàssic amb el modern , el rústic amb l'elegant. Un resultat únic i original!

  
7.Tipografia personalitzada la importància de personalitzar els detalls als convidats, les participacions i la cartellera de la celebració vers un mateix símbol o il·lustració per que formi part de la identitat dels nuvis on
el nom dels convidats prenen importància per damunt de la dels nuvis. No n'hi haurà dues d'iguals!


8.Un aire industrial per l' utilització de bombetes penjats, lletres gegants lluminoses de ferro o metall dins d'entorns que ens recorden a les zones industrials. Modern i atrevit!


9.El rosa en totes les seves tonalitats un color molt propi de les bodes amb aire romàntic i femení.

                   
10. Taules imperials amb camins de taula, flors i canelobres. Una estètica molt de moda per una boda poc convencional i informal.

                    
11.La fruita  un toc molt refrescant per a les bodes d'estiu, ja sigui en format de sucs,  tè o altres begudes refrescants sense alcohol, i com a toc final del banquet com a toppings en el pastís nupcial.


I entre els colors més destacats trobem:

     
a)El blau turquesa que ens recorda al color de les platja paradisíaques, un color que molt alegre i vistós que ajuda a accentuar els matisos del dia.

  
b)El verd fresc propi de les plantes aromàtiques ideals per a bodes amb un toc rústic i a l'aire lliure.

    
c)El taronja mandarina un toc cítric ideal per als centres de taula i decoració floral on les fruites d'aquest color prenen importància.


d)Blau de la reialesa un color ideal per a la cristalleria i per a la decoració de les taules amb ampolles d'aquest color.


e)Color d'ametlla amb una pinzellada de daurat metal·litzat per a donar una ambientació romàntica.


f)Rosa maduixa un color molt femení amb una ombra de coral. Un color molt viu i subtil.


g)Groc mostassa , perfecte per les bodes de dia combinant-les amb objectes de fusta i flors tipus


h)Gris fum , plata o glaciar una tonalitat molt versàtil i combinable.